Guys... I need help with ads..

Discussion in 'Affiliate Programs and Advertising Space' started by peanutbutter, Apr 8, 2006.

to remove all ads.
  1. peanutbutter

    peanutbutter New Member

    Messages:
    22
    hello...
    well you know this being my first site..project.. My Site and..all, I have pretty much no idea what im doing, i have never used any of the ad services like adsense or ??..., So i would really appreciate if someone could help me.. i dont know what ad service would be compatible to the content of my site, i have applied for google adsense 1hr ago... but i doubt they would approve.. considering the content..unless its some bodybuilding ads..? anyway so i was hoping someone could point me to the right direction...

    Thanks
    San
     
  2. ian

    ian Administrator Staff Member

    Messages:
    2,153
    Good luck with the adsense application, not sure how google would view the content of the site.
     
  3. peanutbutter

    peanutbutter New Member

    Messages:
    22
    Well... i have'nt heard anything from Google..Yet, no email's or calls... ,hmmm... still waiting..
     
  4. peanutbutter

    peanutbutter New Member

    Messages:
    22
    Yay!.... "Congratulations!
    Your Google AdSense application has been approved. You can now activate
    your account and start delivering Google ads on your site in minutes."

    so i recieved the email from google.. everything worked out fine.., i did'nt think it would.. but always does when i think negative....
     
  5. ian

    ian Administrator Staff Member

    Messages:
    2,153
    Congratulations.
     
  6. peanutbutter

    peanutbutter New Member

    Messages:
    22
    Thanks,.. now i've been trying to get the ads working since last night...i have cut and pasted the code in 10 different ways... something is wrong i see no ads... this is starting to get to me...!
     
  7. peanutbutter

    peanutbutter New Member

    Messages:
    22
    okay..okay.. im a little upset..now....#%:mad: *** dam'nt why must i work twice as hard for everything.... if someone wants to help me please pm me.
     
  8. ISDProductions

    ISDProductions New Member

    Messages:
    231
    the ads don't just appear. you must have content on your site. also, you can only have 3 ads code blocks on one page. try bolding, underlining, or adding more content to the page you are trying to get the ads to appear
     
  9. peanutbutter

    peanutbutter New Member

    Messages:
    22
    no..no its not the content, i have tons of content on my site my site - testpage
    and i have only 1 code.. it does'nt even show those... what do you call those...%#@* test ads or whatever its called..? ohh..god.. i fell help less
     
    Last edited: Apr 13, 2006
  10. ISDProductions

    ISDProductions New Member

    Messages:
    231
    did you try to put it on the main page or just the test page? try to put the code into the main page. How are you implementing the code? Are you just copy/pasting it? did you alter the code at all? try to use it like this:

    <div style="position:absolute;top:0px;left:0px;width:0px;height:0px;">
    <noedit

    place your adsense code here



    </noedit></div>


    on the first tag use the top, left, width, height to put it in the exact pixels you wish it to appear.
     
  11. peanutbutter

    peanutbutter New Member

    Messages:
    22
    huh...this is funny.. on other forums that i just posted on people are claiming that they can see the ads..but ?? and im getting this error on the bottom left side of the page -


    line 214
    char 1
    error object expected
    code 0
    url www.anabolicguide.com/Test
     
    Last edited: Apr 13, 2006
  12. suz

    suz New Member

    Messages:
    378
    I guess you got it working since it's there now on the test page.
     
  13. peanutbutter

    peanutbutter New Member

    Messages:
    22
    all fixed... after reformatting the harddisk.. im not going to go into the details... in short.. the ads where there only they didnt show on my pc.. dont know why... i had tried everything.. the last resort was to reformat..sad..
     

Share This Page