Issues with PHP file

Discussion in 'Scripts' started by Sribeiro, Oct 28, 2013.

to remove all ads.
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sribeiro

    Sribeiro New Member

    Messages:
    5
    Hi, I am working on a client's site and the issue I am trying to figure out is that the links within the "Services" page pointing to
    MAINTENANCE
    REAL ESTATE
    CONSTRUCTION
    + COMMERCIAL CONSTRUCTION
    + RESIDENTIAL CONSTRUCTION
    DEVELOPMENT
    which is supposed to display the "hidden" content that is inside the services.php file.
    But when you click the links, nothing happens.
    Attached is a TXT of the code.

    Any help would be extremely appreciated.

    Thank you guys.

    Serge
     

    Attached Files:

    Last edited: Oct 28, 2013
  2. ronaldroe

    ronaldroe Super Moderator Staff Member

    Messages:
    1,223
    I'm not sure what you're asking. Could you upload the code on a live server somewhere?
     
  3. Sribeiro

    Sribeiro New Member

    Messages:
    5
    There is "hidden" php content that is supposed to appear once you click the links. But my no behavior is happening once you click the links. here is a link to the php file
    http://www.simetriastudio.com/alban-services.php

    Thanks Ronald!
     
  4. chrishirst

    chrishirst Well-Known Member Staff Member

    Messages:
    2,668
    You need to include whatever javascript library you are supposed to be using.
     
  5. Sribeiro

    Sribeiro New Member

    Messages:
    5
    the original file is not calling any js file when viewed in a desktop code editor. But in the "view page source" mode I can see a bunch of js files being called. Here is the original page. http://www.albanco.com/services/

    Thank you
     
  6. Sribeiro

    Sribeiro New Member

    Messages:
    5
    I should also mention that there are other pages that the same phenomenon is happening to as well. I don't think is something on the front end. Since this page/site was built in 2011, would the version of PHP and the way the site was coded be the cause of the problem? Another side note...this is a wordpress site, but I can only access these pages via FTP, I can't see any content in them in wordpress.

    Thanks gentlemen.
     
  7. chrishirst

    chrishirst Well-Known Member Staff Member

    Messages:
    2,668
    You would be wrong.


    Nope.

    If you don't include the javascripts that actually load the content when the "link" is clicked on NOTHING is going to happen.

    And if the new site is driven by WordPress you will need pages with the content not an "ajax" loader unless you have a "plugin" to do the work.
     
  8. Sribeiro

    Sribeiro New Member

    Messages:
    5
    There is no new site... I am merely trying to get these links to function as they once did.
    I inherited this site, so I'm not really sure what script is being used to call that particular action. As I said, when I view the php file in Coda there are no js files being called, but when I view the "view source" on the browser I can see there are several js files being called. Here they are...
    <script type='text/javascript' src='//ajax.googleapis.com/ajax/libs/prototype/1.7.1.0/prototype.js?ver=1.7.1'></script>
    <script type='text/javascript' src='http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.1/jquery.min.js?ver=3.6.1'></script>
    <script type='text/javascript' src='http://www.albanco.com/wp-content/themes/alban/js/jquery.colorbox.js?ver=3.6.1'></script>
    <script type='text/javascript' src='//ajax.googleapis.com/ajax/libs/scriptaculous/1.9.0/scriptaculous.js?ver=1.9.0'></script>
    <script type='text/javascript' src='//ajax.googleapis.com/ajax/libs/scriptaculous/1.9.0/builder.js?ver=1.9.0'></script>
    <script type='text/javascript' src='//ajax.googleapis.com/ajax/libs/scriptaculous/1.9.0/effects.js?ver=1.9.0'></script>
    <script type='text/javascript' src='//ajax.googleapis.com/ajax/libs/scriptaculous/1.9.0/dragdrop.js?ver=1.9.0'></script>
    <script type='text/javascript' src='//ajax.googleapis.com/ajax/libs/scriptaculous/1.9.0/slider.js?ver=1.9.0'></script>
    <script type='text/javascript' src='//ajax.googleapis.com/ajax/libs/scriptaculous/1.9.0/controls.js?ver=1.9.0'></script>
    <script type='text/javascript' src='http://www.albanco.com/wp-content/themes/alban/js/glider.js?ver=3.6.1'></script>
    <script type='text/javascript' src='http://www.albanco.com/wp-content/themes/alban/js/validation.js?ver=3.6.1'></script>
    <script type='text/javascript' src='http://www.albanco.com/wp-includes/js/comment-reply.min.js?ver=3.6.1'></script>
     
  9. chrishirst

    chrishirst Well-Known Member Staff Member

    Messages:
    2,668
    So it's probably being done in an include() statement.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page