flash in ie i need help....

Discussion in 'Graphic Design' started by jmad, Apr 9, 2008.

to remove all ads.
  1. jmad

    jmad New Member

    Messages:
    81
    I created a flash button. In ff it works awesome but in ie you have to click the button before the rollover will activate..... in the alt message i get click to activate and use this control.

    any thoughts?

    so far my choice is to to fix it or go to a image for the button. I don't want to do that because the animation i made, the client likes but i am leaning towards getting rid of it (functionality>looks).....

    thanx for the help :eek:
     
  2. web67

    web67 New Member

    Messages:
    125
    well, about the thing that u have to click to activate the control, actually its an security measure from firefox team, not an error
     
  3. jmad

    jmad New Member

    Messages:
    81
    the problem is in ie not in fire fox.... i think i may have figured it out if it works i will post up.
     
  4. web67

    web67 New Member

    Messages:
    125
    oh, ok, i will be happy to know the fix too!
     
    Last edited: Apr 16, 2008
  5. jmad

    jmad New Member

    Messages:
    81
    <div id="flash_cta"><object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000"
    codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,0,0"
    width="275" height="130" id="globe_header" align="middle">
    <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
    <param name="allowFullScreen" value="false" />
    <param name="movie" value=".swf" />
    <param name="quality" value="high" /><param name="wmode" value="transparent" />
    <param name="bgcolor" value="#333333" />
    <embed src=".swf" quality="high" wmode="transparent"
    bgcolor="#333333" width="215" height="110" name="globe_header" align="middle"
    allowScriptAccess="sameDomain" allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"
    pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />

    </object><script type="text/javascript" src="ieupdate.js"></script></div>


    and the ieupdate.js

    theObjects = document.getElementsByTagName("object");
    for (var i = 0; i < theObjects.length; i++) {
    theObjects.outerHTML = theObjects.outerHTML;
    }

    cleared the problem right up. found this is the fix that macromedia came up with.
     
  6. akropoliss77

    akropoliss77 Banned

    Messages:
    64
    Has your issue been fixed?
     
  7. jmad

    jmad New Member

    Messages:
    81
    fixed. The flash loads right up!
     

Share This Page